Тартак: афіша концертів 2022

 
Билеты КАМТУГЕЗА  НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ
20 листопада 19:00 середа
КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ
Подія закінчилась
Билеты КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ Одеса
15 листопада 19:00 п'ятниця
КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ Одеса
Подія закінчилась
Билеты КАМТУГЕЗА  НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ Львів
08 листопада 19:00 п'ятниця
КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ Львів
Подія закінчилась
Билеты КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ Херсон
16 листопада 19:00 субота
КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ Херсон
Подія закінчилась
Билеты КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ Вінниця
09 листопада 19:00 субота
КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ Вінниця
Подія закінчилась
Билеты КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ (Харків)
26 жовтня 20:00 субота
КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ (Харків)
Подія закінчилась
Билеты КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ (Дніпро)
18 жовтня 19:00 п'ятниця
КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ (Дніпро)
Подія закінчилась
Билеты КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ (Полтава)
25 жовтня 19:00 п'ятниця
КАМТУГЕЗА НА РАДІО ROKS 10 РОКІВ (Полтава)
Подія закінчилась
Билеты ТАРТАК
07 грудня 19:00 субота
ТАРТАК
Подія закінчилась
Фільтр

Тартак

• Існує група З 1996 року по сьогоднішній день (21 рік)

• ОСНОВНІ ВИСТУПИ в таких містах як Луцьк, Волинська область, Україна

Що в кратце можна дізнатися про групу "Тартак" з інтернету, вікіпедія чітко окреслить основні принципи групи і конкретно про його соліста Сашкові Положинському.

Тартак - популярний репкор, панк-рок та хіп-хоп-кросовер з України. Вони змішують ці стилі для створення енергійних композицій і текстів.

Олександр (Сашко) Положинський і Василь Зінкевич заснували групу восени 1996 року в Луцьку, Україна.

Група була названа Сашком Положинським. «Тартак» означає лісовий українською мовою. Сашко переконаний, що «тартак» символізує щось енергійне, гучне, активне і, отже, відповідне для назви групи.

Група випустила понад 6 альбомів.

Найбільш відомі такі пісні гурту Тартак: Ні, я не ту кохав (- «Ні, я не ту кохав») і Стільникове кохання (- «Мобільна любов»), знаходилися в рейтингу Top40 у всіх чартах протягом 144 днів і 75 днів відповідно.Почті на всі популярні песніколлектів групи "тартак" кліпи зняли у відомих кліпмейкерів на дуже високому рівні.

Тартак був однією з груп, які виступали під час подій «помаранчевої революції».

На сьогоднішній день група Тартак учасники якої бесменно входять до складу колективу:

Олександр Положинський (соліст, лірика)

Андрій Благун (клавір, бек-вокал)

Дмитро Чуєв (гітара)

Антон Єгоров (гітара)

Учасники покинувши колектив:

Василь Зінкевич мл. (Вокал)

Андрій Самойло (гітара)

Валентин Dj Valik Matijuk (вертушки)

Віталій Д.Д. Архітектор Павлишин (вертушки)

Едуард Косопаров (ударні)

Дискографія

Альбоми

а) 2001 рік- Демо_графічній_вібух

б) 2003 рік - Система Нервів

в) 2004 рік - Музичний лист щастя

г) 2005 рік - Перший комерційний (альбом реміксів)

д) 2005 рік - Гуляй город

е) 2006 рік - Сльози та соплі

ж) 2008 рік - Kofein - реміксное видання альбому «Гуляй город» українського «Kofein-studio»)

з) 2009 рік - Опір Матеріалів

і) 2012 рік - Сімка

к) 2015 рік - У вічність

Пісня не входить в альбоми:

2006 рік - Україно, забивай! (Футбольна пісня)